© 2018 by n4design.

  • Grey Facebook Icon

TERVEZÉS

3D számítógépes lát-ványtervezés. Ingyenes szolgáltatás

 

3D számítógépes lát-ványtervezés az ottho-nában. Kérésére házhoz megyünk

 

3D LÁTVÁNY-TERVEZÉS 

TERVEZÉS AZ OTTHONÁBAN

 

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

A konyhabútor az egyik legbonyolultabb bútortípus, melynek megtervezése szakértelmet követel. Tervezés során különös gondot fordítunk a vevő igényeinek felmérésére, a funkcionalitás és a megfelelő design összehangolására a lehető legkevesebb kompromisszum meghozatala árán. Mivel stúdiónk fő terméke a bútorok értékesítése és mivel ezek mindegyike egyedi, ezért árajánlatot sem tudunk készíteni annak megtervezése nélkül. Ennek megfelelően a tervezés és az árajánlat adás egy ingyenes folyamat, melynek végeredményeként 3D számítógépes látványterv készül. Ez a terv cégünk szellemi terméke, melyet a stúdióban a vásárló megtekinthet, de elvinni (lefényképezni) nem tudja. A konyhabútor megrendelését követően a terveket elektronikus formában átadjuk vásárlónknak. 

Természetesen előfordul olyan eset, hogy valakinek szüksége van a tervekre a bútor megrendelését megelőzően. Ebben az esetben lehetőséget kínálunk a tervek megvásárlására.

Ennek díja 5 000 Ft/m2, de minimum 30 000 Ft.

Amennyiben valaki megvásárolja a terveket, akkor a bútor egy éven belül történő megrendelése esetén a tervekre fizetett díjat teljes értékében beszámítjuk a bútor vételárába.

A terv megvásárlásával cégünk további egy módosítási, egyeztetési időpontot köteles biztosítani, ahol a tervet végleges formába hozzuk.

A tervezés átlagos időtartama 2 óra. Mivel a tervezés során egy tanácsadónk kizárólag egy ügyféllel foglalkozik ezért szükséges előzetes időpont egyeztetés, melyet akár online is megtehet az  alábbi gombra kattintva.

 

 

 

Amire szükségünk van a tervezéshez:

-  a megtervezni kívánt helyiség méretei (nem szükséges 100% pontosságú méret, hiszen a megrendelést követően pontosítjuk a méreteket),

-    elképzelések a leendő konyhabútor stílusáról, színéről, funkcióiról,

-   meglévő és beépíteni kívánt készülékek, egyéb adottságok mérete, típusa.

TERVEZÉS AZ OTTHONÁBAN

 

Új konyhabútorra van szüksége, de nincs ideje stúdiókba járni?

Nem probléma. Konyháját akár otthona kényelmében is megtervezzük. Kollégánk Budapest közigazgatási határán belül ellátogat Önhöz és otthonában segít a megfelelő konyhabútor kiválasztásában. A színeket, a designt és a funkciót akár a meglévő lakókörnyezethez igazítva készítünk el egy 3D számítógépes látványtervet, melyet egy héten belül kiviteli tervekkel együtt elektronikus úton juttatunk el Önnek.

A helyszíni tervezés szolgáltatásunk díjköteles és a díj a megtervezett helyiség méretétől függ, de minimum 50 000 Ft.

A tervezés díja 5 000 Ft/m2.

A bútor egy éven belül történő megrendelése esetén a tervekre fizetett díjat teljes értékében beszámítjuk a bútor vételárába.

 

Mivel a tervezés nagy odafigyelést igénylő folyamat és szükséges hozzá számítógép, áram stb. ezért olyan környezetben vállaljuk ezen szolgáltatásunkat, ahol az alábbiak biztosítottak:

 

- tiszta, pormentes környezet (építési terület nem alkalmas),

- szék és asztal, amin egy laptop elhelyezhető,

- szükség esetén fűtött helyiség,

- a megtervezni kívánt helyiség méretei, amennyiben nem a tervezés helyszíne (nem szükségesek 100% pontosságú méretek).

A tervezés átlagos időtartama 2 óra. Mivel ügyfeleink előre egyeztetett időpontban érkeznek stúdiónkba, ezért szükséges a "Tervezés az otthonában" szolgáltatásunkat előre egyeztetni, melyet akár online is megtehet az alábbi gombra kattintva.