top of page

RÓLUNK

Stúdiónkat a N4home konyhabútor & fürdőszobabútort azzal a céllal alapítottuk, hogy magas minőségű, jó ár-érték arányú konyhabútorokat és fürdőszobabútorokat kínáljunk vásárlóinknak.

Tapasztalataink szerint a német szakértelem, precizitás és minőség az ami leginkább képviseli az elképzeléseinket. Ezért mind a konyhabútorok, mind a fürdőszobabútorok között német gyártók termékeit ajánljuk vásárlóink figyelmébe.

Mindkét bútortípus nagy szakértelmet és odafigyelést igényel és mivel dolgozóink és tulajdonosaink összesen több mint 60 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek - melynek nagy részét aktív tanácsadással és értékesítéssel töltötték - ezért bizton állíthatjuk, hogy cégünk a remek minőségű konyhabútorokhoz a legkiválóbb tervezői szolgáltatást kínálja.

Természetesen tervezésünk számítógépen zajlik az egyik legmodernebb konyhatervező software használatával. Az Ön fejében megszületett elképzelést ötvözzük szaktudásunkkal és az így elkészülő látványterv valóság közeli képet ad leendő konyhabútoráról, fürdőszobabútoráról.

Minden folyamatnál a végeredmény a legfontosabb. Hiába a töké-letes minőségű konyhabútor, a precíz tervezés, a pontos felmérés, ha a szerelésnél nem megfelelő szakemberek dolgoznak.

Ezt tudva a legkiválóbb asztalosokkal dolgozunk együtt, akiknek nem csak a konyhaszerelési tapasztalatuk nagy, hanem az adott gyártók bútorait is kiválóan ismerik. 

A fentiekkel azt szeretnénk alátámasztani, hogy megvan a szaktu-dásunk, a gyakorlatunk és az akaratunk, hogy Önnek konyha-, fürdőszobabútor álmát megvalósítsuk.

bottom of page