top of page
303_stoneart.jpg
nobilia_2.png

A nobilia konyhák több mint 70 éve  az időtálló designt, a kiváló minőséget és a remek ár-érték arányt jelentik. 
Válogatott munkaerő, kiváló megmunkálás és részletekig menő tökéletesség jellemzi a
nobilia konyhabútort, mely a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően lett kifej-lesztve és legyártva. A kizárólag németországi gyártás során naponta 3-4 ezer egyedi konyhabútor készül el és kerül kiszállításra a világ 70 országába ahol nobilia konyhabútort forgalmaznak. Bővebb információ: www.nobilia.de

KONYHAKATALÓGUS

nobilia_2.png

Lapozza át a nobilia gyár 2024-es 

katalógusát!

Árainkról érdeklődjön stúdiónkban!

KONYHATERVEZÉS EGYSZERŰEN

Natural living konyha
Planungstools_Sylt_Motiv.jpg
csm_onlineplaner_2021_009781e529.jpg
nobilia_2.png

ONLINE-TERVEZŐ

Tervezze meg nobilia konyháját az igényeinek megfelelően! Kezdje közvetlenül az alaprajzzal és helyezzen el mindent, amire szüksége van a konyhában. Tetszik a végeredmény? Egyetlen kattintással kinyomtathatja a konyhaterve minden részletét - vagy egy előzetes regisztrációt követően elmentheti és bármikor előhívhatja, esetleg e-mailben elküldheti. Így készülhet fel a legjobban a Stúdiónkkal való találkozásra, ahol szaktanácsadónk megvalósítja a tervét szakmai részletekkel kiegészítve. (A tervező a www.nobilia.de oldalról indul és kizárólag az alábbi nyelveken használható: angol, német, olasz, spanyol, francia, holland.

nobilia_2.png

KONYHA- KONFIGURÁTOR

Klasszikus fehér vagy nemes fekete, esetleg rikító piros? Melyik stílust részesíti előnyben? A konyha-konfigurátorunk segítségével néhány kattintással beállíthatja az álomkonyháját az igényei szerint.

Próbálja ki!

csm_konfigurator_3ca51f8ed4.jpg
bottom of page